onsdag 12. mai 2010

12.05 Helt villt!





Kari har tatt dagens bilder.
Den store dagen, da tre av oss møttes og trente med vilt. Vi hadde to treningspass og satt lenge og slappa av på stolsekkene mellom passene. Etterpåklokskap er vel den største visdom, kanskje, og jeg tenker at jeg skulle ha gitt meg etter første passet.

Den lille prinsessen var nemlig aldeles fantasistisk - hun apporterte kanin, and, due og kråke som hun aldri skulle ha gjort annet. Var helt lugn og rolig ved foten, rask ut, spontane opptak, rett hjem og nydelige avleveringer. Og det var tydelig at dette var morsomt.

I andre runde ble det litt mer krøll. Hun fikk problemer når hun mista viltet på veg hjem og skulle løfte det opp igjen. Jeg valgte å kalle inn og sende henne på nytt, og da gikk det fint. I fortsettelsen av avbruddet underveis fikk hun også litt tendens til æresrunde.

På tross av noen feil på slutten av treningen er jeg veldig fornøyd med den lille prinsessen. Det er jo så åpenbart at viltfinnerlysten er der, at hun er spontan, at hun ikke vegrer vilt og at hun vil avlevere til meg. Så tenker jeg at resten kommer etter hvert.

Ellers observerte vi at alle tre hundene var helt kaputt etter første runde. De lå alle flatsides og SOV. Tydeligvis en mentalt slitsom greie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar