fredag 31. mai 2024

29.05 Tjern på egen hånd

 







Streiken fortsetter. Det hadde vært fint om det hadde gått an å møte opp i Oslo med Rakel, men med appeller lagt til ettermiddagene er det litt vanskelig å få til. Dermed ble det et besøk på Ski i dag, og hilse på streikevaktene. Litt sosialisering for Rakel, altså.

Neste stopp ble stolpejakt i Våler med Joy, mens Rakel fikk seg en lur. På forhånd hadde jeg tilpassa bilburet litt med å legge inn noen plater, Siden Rakel har prøvd å gnage på bunnen av buret. Tilbake til bilen oppdaga jeg at det var helt mislykka, siden hun hadde gnagd enda mer på platene. Ut med platene igjen, altså. Som jeg vel har nevnt før, jeg har aldri hatt en SÅ destruktiv labrador.

 
















På ettermiddagen tok jeg en tur til tjernet med Rakel alene, uten Joy. Jeg var litt spent på om Rakels motivasjon til å komme seg uti tjernet også ville være til stede uten Joy som magnet i vannet. På vei nedover var bekken veldig spennende og det samme med tjernet da vi kom fram. På et tidspunkt plumpa hun uti og tok noen svømmetak. Jeg tror kanskje vi kan få en like bra tilvenning til å tørre å gå uti alene med Rakel og ser for meg at dette tjernet kan bli et sted vi drar flere ganger i uka. Mye mer vellykka enn badestrand, siden selve vannet med vannliljer og annet er mye mer spennende.

Rakel legger seg ganske ofte i langpanna når hun venter på mat… 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar