torsdag 9. mai 2024

07.05 Barnemøte

 








Dagens ettermiddagstur starta ved en barnehage – i beste åpningstid. Rakel imponerte stort med å være supertrygg når det samla seg en stor skare til dels høylytte barn på den andre siden av gjerdet. Det var også et lite barn i sportvogn som viste stor interesse for Rakel, men på vår side av gjerdet sånn at Rakel kunne komme til å få lukte litt på det lille barnet.

Etterpå ble det skogtur på den store tørrlagte myra i nærheten, med alle sine grøfter og stier. Vi fikk også tid til en runde med slappe av i skogen.

Jammen ble det en liten stolpetur før valpekurset i dag. Det var jo uansett et poeng å aktivisere Rakel rett før kurset, og dermed ble det en tur til Hvervenbukta – noe som viste seg å være et mye brukt turområde. Jeg gjorde samme erfaring som ved tidligere anledninger – Rakel er fantastisk flink til å følge meg selv om hun går løs og vi møter folk. Og dermed blir det desto mindre behov for å måtte ha henne i sele før hun altså lærer å gå i kobbel.

Jeg kan ikke huske at det har vært så enkelt å ha en valp løs noen gang før. Carmen var jo superflink til å holde seg ved meg, men hun var ganske engstelig for alt vi møtte. Petra fantes ikke redd, men var «all over» og hadde veldig stor radius. Senere valper har hatt litt vakt i seg og ikke vært like ubekymra over fremmede som det Rakel er. Hun er rett og slett helt fantastisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar