mandag 22. juni 2020

21.06 Væromslag







Tar med noen bilder fra gårdsdagens tur til tjernet med hundene, siden det ble dårlig med fotografering i dag. Peder var for øvrig veldig søt på sine svømmerunder. Han hadde nemlig én hvor han svømte rundt og rundt og tydelig lette etter noe. Omsider var han fornøyd, da han fant en gul vannlilje, som han med et elegant sving med hodet plukket med seg, kom i land og la ved føttene mine.

Vi hadde væromslag igår. Da jeg gikk tur tur-retur vannet var det ca 27 grader og jeg var varm og svett da jeg kom tilbake til bilen og satt i T-skjorte og aircondition på full guffe på vei hjem. Så kom regnet, og i løpet av 10 minutter hadde temperaturen sunket til 19. Gjett om det var ISKALDT å gå ut av bilen hjemme og få de harde, store og ikke minst kalde regndråpene på kald hud. Men, vi fikk redda oss inn.

Idag fortsatte det å regne, så da trente Peder og jeg fot i regn. Og nå har vi blitt skikkelig tøffe - vi oppsøker nemlig folk når vi hører dem i terrenget - bare for at han skal få trent på å forholde seg rolig ved min fot uansett hva som passerer.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar