onsdag 10. juni 2020

08.06 Bæsj og balanse






I natt gjorde jeg noe helt nytt i et fortvilet forsøk på å få sove godt. Jeg stengte rett og slett Peder inne på hunderommet og la meg til å sove på soverommet. Hørte han sutra og pep i en halvtimes tid før jeg sovna. Det tar på kreftene å bli vekket dag etter dag i 5-6 tida. Jeg får høre noen kommentarer innimellom av folk som har barn - om hvor mye verre det er å ha spebarn. Da minner jeg dem på at få av dem, for ikke å si ingen, har hatt spedbarn når de selv har vært 55-60 år gamle.

Vel, jeg stod opp kl 06 vha vekkerklokka og følte meg uthvilt, men.....

To ting kan en jo være glad for når synet en møter på hunderommet på morgenen er en hundebæsj. 1) Valpen er ikke løs i magen. 2) Valpen har ikke uvaner som å rulle seg i eller ete egen dritt. Må forresten legge til at valpen selvsagt var lufta for kvelden.

Nei, forresten er det én ting til å glede seg over,- eieren fikk sove en hel natt og stå opp etter eget ønske for første gang på to måneder. Siden altså den 4 mnd gamle valpen for første gang IKKE fikk sove i senga.
Men, får jo fryktelig dårlig samvittighet fordi de sørgelige pipene igår kveld sannsynligvis var fordi han måtte på do. Og fordi han åpenbart har sovet på harde gulvet hele natta. Senga hans var jo "opptatt".
Så, i kveld er det nok tilbake til "mors" seng, tenker jeg. Jeg får utsette den sovinga noen uker til.

Idag var vi på nok en playdate med cockeren Flow.

Peder har helt fra han var liten vært veldig interessert i å teste ukjente underlag. Han har oppsøkt alt fra gitter, til plankestabler. Det er tydeligvis uimotståelig å teste hvordan det er å gå på noe nytt. Etter playdaten idag fikk han presentert en balanseball for første gang - noe han tydeligvis syntes var veldig kul. Han balanserte med stor selvtillit på det særdeles ustødige underlaget.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar