onsdag 10. juni 2020

09.10 Fibernett og fotoshoot











Det graves til Fibernett om dagen. Og det har vi jo sagt ja til. Men, du verden så manglende informasjon om hva som skal skje...Plutselig dukker det bare opp noen gubber med spade.

Synes det er interessant når de ringer på og sier fra at de må åpne gjerdet. Det består i å klippe av 3 strips for å skille to kompostgrinder. Ja, også må de forresten grave opp noen meter med plen, da. Som om det var en bagatell, liksom?1?

Ingen kontakt/avtale på forhånd, men siden jeg har hjemmekontor i disse coronatider er jeg jo her. Så hvis jeg ikke hadde vært hjemme hadde de da bare gravd alt de orka, men ikke turt å åpne gjerdet...? Fælt å sitte og hører hvordan de maltrakterte plenen min. Glad det ikke var for 3 år siden, da jeg la ferdigplen. Nå er den såpass velbrukt og rufsete at jeg ikke får helt (bare nesten) anfall 















Etter tur/trening med Peder og sykkeltur med Carmen gikk turen til fotoshoot hos Tonje.





















Dette viste seg å være veldig mye mer slitsomt enn da jeg gjorde det samme med Tora og Carmen for et par år siden. Peder hadde mindre tålmodighet til dette enn det Tora hadde. Og siden han er svart er han vanskeligere å ta bilder av, så det var mer strev for fotografen å få til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar