torsdag 4. juni 2020

03.06 Veterinærbesøk












Vi tok en tur til klinikken idag og for sikker hets skyld fikk Peder en revaksine, altså i tillegg til vaksiner han fikk ved 2 og 3 måneders alder. I tillegg så dyrlegen på noe eksem han har fått i “armhulen” under høyre forben. Vi fikk med oss hjem en kortison/antibiotika-gel. Eksemet ser ut som små kviser som etterhvert tørker ut og gror.

Jeg lurer litt på om eksemet kommer av at han “søler” når han tisser. Han sitter jo foreløpig på huk, men strålen rekker litt fram mot frambena. Også har han kanskje fått en irritasjon av urinen, har jeg tenkt. Har jo ikke hatt hannhund på noen år, så slike ting er litt uvant. Tispene tisser jo rett ned på en annen måte.

Fordi det fortsatt var varmt ble det ny vanntur i ettermiddag. Hundene fikk bade og det ble nok en dag med lite trening for Peder.

Men, på kvelden var det jo valpekurs og som instruktør brukte jeg som vanlig Peder til litt demonstrasjon. I kveld var det stopp som stod på programmet.

Han er bemerkelsesverdig trygg i en sånn setting med 10 ukjente valper. Bare nysgjerrig og leken, ikke det minste engstelig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar