søndag 22. mai 2016

17.05 Nasjonaldagen i kjent stil
























17. mai er vi så glad i... Vel, først og fremst barnas dag. Og for den som ikke har barn, er det fort å tenke tilbake på egen barndom. Min var i Japan, og feiring av 17. mai i Norge og i voksen alder har liksom aldri nådd opp til barndommens 17 mai i Japan.

Tradisjonen tro ble nasjonaldagen feira i “skogsbunad” med treningskompiser og hundetrening. Som vanlig var det spennende å begi seg ut på kjøretur og forsøke å bomme på alle lokale arrangement langs reiseruta. Med unntak av litt venting på de siste restene av et syttende mai tog i Hobøl, gikk kjøreturen greit.


Carmen var med som selskapsdame ut på myra, men det var Petra som fikk trening i dag. Vi trente på kjente områder og også sending over vann. Dessuten fikk de prøvd seg på en øvelse med å gå lenger og lenger ut på vann ved at det ble kasta en dummy foran dem i det de grep tak om den som allerede var kasta ut. Petra var veldig flink til akkurat dette. Hun har i det hele tatt ingen nykker for seg av typen løpe rundt vann eller lete etter egnet sted å gå ut. Greit å ha vannpasjon!


Etter et par timers trening inntok vi terrassen og fikk servert spekemat++. En fin dag, med andre ord!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar