mandag 9. mai 2016

09.05 En dag i skogen




Fortsatt er det varmt og godt, og det virka som en dårlig idé med trening på jordet, heller trekke inn i skogen og skyggen.

Jeg tok med begge frøknene i nærskogen og begynte med å oppsøke den lille dammen, sånn at de fikk dyppa seg og kjøle seg ned litt. Så lagde jeg standplass i skogen, bant opp den ene og trente med den andre, for så å bytte plass på dem.

Det var for det meste Petra som fikk trening, og vi fulgte opp “hjemmeleksen” fra Gjøtterud-kurset, - altså å gå på nettopp den dummyen jeg pekte på.

Jeg tok henne med meg og gikk fot, stilte opp i senter og kasta dummyer til alle fire hjørner. Petra skulle flge med fot hver gang jeg skifta retning og fokus. Når alle var kasta ut begynte jeg på runden med å sende henne ut.

Joda, det ble mange knallinger, men jeg hadde bestemt meg for at dette SKAL vi få til, uansett hvor lang tid det tar. Så, jeg tok imot/fra henne dummyen hun hadde henta uten lov, og la den ut igjen. Og fortsatte på runden vår. Etterhvert skjerpa hun seg mer og mer, og omsider kunne vi ta hele runden rundt et par ganger rundt uten at hun knalla.

Så lagde jeg oppgaver hvor jeg la ut små nørsøkedummyer og bytte på å sende på dette og på markeringer i skogsterrenget.


Var igrunn ganske fornøyd med økta. Bra jeg har så fint terreng like i nærheten der jeg bor!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar