søndag 22. mai 2016

18.05 Petra hos nevrolog, kiropraktor og "husdyrlege"








Dagens bilder er av sakuratreet mitt som altså blomstrer om dagen.

Petra hadde avtale på smådyrklinkken i Oslo idag - hun skulle få tatt blodprøve og jeg skulle levere skjema til nevrologen sånn at vi kan få søkt om ny dispensasjon fra dopingregelverket.

Vi ble sittende og vente en halvtime på avtalen vi hadde kl 09, og det viste seg etterhvert at nevrologen var syk. En dyrepleier med tre dyrepleierstudenter skulle ta seg av blodprøvetakingen. Klok av skade gav jeg beskjed om at de ikke måtte barbere Petra, siden hun har lett for å få hudirritasjon etter barbering.

Det gikk som vanlig veldig fint å få undersøkt Petra og ta blodprøve. Hun er en drømmepasient!

Når jeg først var på Adamstua benytta jeg meg av anledningen til å handle vaksine til hundene på veterinærapoteket Veso, - det har jo blitt så fryktelig dyrt å få tilsendt et par vaksiner.

På ettermiddagen måtte jeg igjen avspasere, denne gangen til ny runde hos kiropraktoren. Petra var fin i nakken, heldigvis og ble friskmeldt, siden hun ikke så ut til å ha vondt noe sted.


På slutten av dagen fikk både Carmen og Petra vaksine av husdyrlegen, en kollega av meg. Jeg synes det er greit å slippe å stikke i mine egne hunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar