søndag 1. mai 2016

28.04 Dobbel lagtrening




To av Agria-lagene møttes til trening i et skikkelig artig terreng i dag. Dvs det andre laget hadde en stand-in, men laget mitt var fulltallige. Så lagde vi opplegg for hverandre. Først fikk vi trene mens det andre laget var medhjelpere, så bytta vi på.

Laget vårt begynte med at vi flytta oss rundt til forskjellige poster og fikk markerings- og dirigeringsoppgaver på hver av postene. Carmen klarte seg forholdsvis greit med hun slet skikkelig med en markering som landa like på andre sider av en bakketopp og ikke gikk så langt inn i terrenget som Carmen trodde. Hun forsvant langt inn i skogen og gjentok feilen gang på gang. Til slutt fikk hun et nytt “ferskere” kast på samme sted, og da gikk det greit. Vårt lag avslutta med en walk up.

Da det ble vår tur til å lage opplegg, fikk det andre laget en del ganske tøffe oppgaver, langt inn i det vanskelige terrenget.


Været var ikke akkurat det beste, bare så vidt over null, og tidvis regn. En sånn kveld hvor det er veldig godt å komme seg hjem etterpå og fyre opp i ovnen. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar