lørdag 24. januar 2015

21.01 Vintertrening med mye kreativitet



Vi er en herlig EK-gjeng som trener året rundt, også på vinteren. Og det gjelder jo å være kreativ for å få til noe i snø-helvetet.

Kveldens treningsansvarlige er absolutt av det kreative slaget, og vi hadde en super trening i trapper, åpne plasser og utenfor butikkområder på en stadion. Det som er fint der er at det virkelig er flombelysning over og på siden av stadion, Og dessuten masse godt lys utenfor (de stengte) butikkene.

Vi begynte med å gå fot på linje med forstyrrelser. Opp en trapp og stod på et platå. Derfra fikk en av hundene en markering ned trappa, som den skulle hente etter at en av de andre var blitt sendt på dirigering ned en gangvei.

Så gikk vi ”walk-up” oppe på flata. Og her var det ilagt mye action. ”Fugler” og ”kaniner” som ble kasta uten av vi skulle hente. Og også apporter i snører, sånn at en kunne illudere skadeskutte vilt.

Joda, de firbente lot seg absolutt rive med, - ingen tvil om at det var bra trening for dem!

Markeringer ned trappa, fr sending andre veien. Oppå flata - fugl i snøre. Fremmedsending ned til snø. Walk up med fulger ovenfra - heist opp igjen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar