torsdag 15. januar 2015

13.01 Petra hos dyrlegen




Ja, dagen starta altså med et veterinær-besøk. Og heldigvis fant ikke den ordentlige dyrlegen noe annet eller mer enn det kontordyrlegen alt hadde funnet. En blåveis og en liten rift i slimhinnen. Med smertestillende dråper kunne veterinæren få undersøkt bak blinkhinna - og der var det ikke noe fremmedlegeme å se. Ved bruk av fargedråper kunne det bekreftes at det ikke var noe sår på cornea.

Så, jeg fikk beskjed om å fortsette med behandlingen jeg alt hadde begynt med - skylling med saltvann og antibiotika øyedråper.

For øvrig var Petra som vanlig en drøm å ha med seg på klinikken. Hun er så kjempeglad for alle hun treffer så fort vi er innenfor dørene. Kunder, dyrepleiere eller veterinærer - vil gjerne bli kost med av alle. Og på undersøkelsesbordet kan hun godt finne på å ligge på ryggen og skikkelig nyte å bli klødd på magen. En skikkelig kontrast til Carmen på dyreklinikk, altså…..

Petra fikk altså være med på jobben. Og etterpå var det tid for en tur på jordet.

OK, jeg innrømmer det. Jeg var i dårlig humør da jeg la ut på kveldens tur. Det er et forferdelig is-helvete i nærområdet her nå. Det er faktisk risikosport bare å komme seg ut på P-plassen. Og brodder er en selvfølge for å komme seg gjennom turen med helsa i behold. Jeg får jo bare bekrefta hvor DRITT vinter er, når det er sånt føreforhold!

Så gikk jeg av gårde da, litt stiv og redd for å skli, mens jeg tenkte onde tanker om vinteren. Men, så kom jeg ut på jordet, og da måtte jeg bare skru av hodelykta. For DU VERDEN for en stjernehimmel. Vindstille, noen varmegrader og helt klart - det er jo ikke akkurat vanlig i januar. Så, da steg humøret noen hakk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar