tirsdag 25. september 2012

25.09 Kun egentrening


Illustrasjonsfoto fra WT i 2012 (tatt av Kari)
Jeg skulle egentlig dratt på avdelingens siste fellestrening i dag, men det var neimen ikke lett å få til. Med alle mulige gode intensjoner, medbrakt hund i bil til Romerike, skifte til treningsklær etter møtet, matpakke underveis i bilen osv…. Så viste det seg at jeg havna i tidenes kø… Gjorde unna en km i løpet av en time.

Konsekvensen var at jeg fortsatt var 6 mil unna Stikka i det klokke runda 18.…….

Dermed ble det Carmen og jeg alene på et jorde på Ås isteden. Gjentok øvelsene fra her om dagen, med 300 meter lange fremmadsendinger. Dette kombinert med økter med fri ved fot, og kasting av diskosdummy.

Som jeg har skrevet før har hun blitt atskillig flinkere til ikke å avansere på kast. MEN, hun har fortsatt tendensen når jeg stiller henne opp for fremmadsending. Jeg var litt streng med henne i dag, vel vitende om at jeg kunne ”få det igjen” med at hun ikke ville løpe rett ut.

Ganske riktig så ble hun litt usikker etter en slik korrigering, men jeg ”føysa” henne ut, og når hun først kom i gang med å springe, så gikk det helt greit.

For øvrig virka hun helt overlykkelig over å få komme ut på jordet i dag. Det har blitt alt for lite fysisk trim for henne i det siste. Har dårlig samvittighet for det, men vanskelig å rekke alt nå om dagen, med såpass intense og lange dager på jobb, kombinert med veldig mye program i helgene og kursansvar hver mandag.

Og denne uka må vi ha fokus på jakttrening, så sykkelturene kommer i andre rekke….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar