søndag 16. september 2012

16.09 Andebryst








Jeg fikk med meg noen ender hjem fra jakta i går, og intensjonen var altså IKKE å bruke dem som treningsvilt til Carmen, men til mat.

Dermed ble kjøkkenet mitt i dag midlertidig omvandla til nedskjæringsvirksomhet - med høy fjær-og dunfaktor. Tatt i betraktning at jeg aldri har gjort noe sånt før, syntes jeg det gikk veldig bra å filetere fem ender.

Så nå er bortimot en kg andefilet på plass i fryseren, og jeg må lete litt etter egnede oppskrifter.

Ellers tok Carmen og jeg en tur på jordet i dag. Trente fremmadsendinger. Tenkte jeg skulle prøve noe jeg gjorde i våres uten helt å få det til. Legge igjen flere på samme sted og øke avstanden betraktelig, inkludert et terrengskifte. I våres strevde jeg med at hun løp ut to ganger, og på den tredje gangen begynte hun å tulle.

Og jammen gjorde hun akkurat det i dag også. Sukk! Terrengskiftet i dag var en ynkelig liten rad med litt korn som stod igjen - type 20 cm bred. Jeg prøvde flere ganger fra bortsiden av kortraden, men hun stoppa etter noen meter, løp sidelengs, og i det hele tatt… Da jeg bare minska avstanden og holdt meg på riktig side av kornstråene, så løp hun til rette område.

Gjett om jeg skal tilbake og trene på samme sted - den koden MÅ vi jo knekke!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar