mandag 10. september 2012

08.09 B-prøve i avdeling Østfold dag 1






Opp 05.00 - og sånt gjør man frivillig!! Ja, når egen avdeling skal arrangere jaktprøve og en selv er leder i jaktkomiteen, kan en jo ikke akkurat drive dank!

Prøva gikk i Svinndal, - der vi også var i fjor. Men, i motsetning til i fjor var vi altså heldige med været!

Jeg var medhjelper på AK i dag. Det ble en del bæring av tunge kasser med vilt, og mange ganger ut i feltet og legge ut ender.

Artig å se mange kjente sine hunder i arbeid. En får jo spesielt bra oversikt når en er ute i terrenget som medhjelper og ser ting faktisk verken dommer eller deltager får sett.

Kommer spesielt til å huske labradorhannen som skulle hente en markering på vann, like ved myrkanten. Han så ut som han ble litt forbanna over av anda lå ute i vannet, og slapp fra seg et lite prust da han fikk øye på den. Så strakk han halsen så langt han kunne og fikk tak i noen fjær på anda, sånn at han fikk halt den i land og fikk et ordentlig grep. Det hele uten å bli våt på tærne!

Etter en lang dag i bilen for Carmen fikk vi tatt en times treningsøkt på kvelden før det bar videre til sommermiddag på Quality hotell. Veldig hyggelige dommere vi har med oss på prøva i år og hyggelig å tilbringe kvelden med dem. Selvsagt gikk praten rundt retrievere og retrieverjakt! - Denne sporten vi alle elsker (nei - det er IKKE fotball jeg snakker om!).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar