tirsdag 29. juni 2010

29.06 Joggetur og hundemøter

Joggeturen i dag starta med et litt dumt møte med en sint Chihuahua. Carmen brøt kommandoen min og gikk bort til den rasende lille hunden, som altså var i bånd. Hvorpå eieren løftet den høyt i været.

Carmens feil, selvsagt, men hun ville nok bare hilse pent på den. Vel, uansett ble jeg såpass betenkt over Carmens oppførsel, at jeg fant hun at resten av joggeturen skulle foregå særdeles disiplinert.

Så, til Carmens store overraskelse var ikke kommandoen fra meg ”fri”, men ”her”. Og det fungerte aldeles utmerket alle 5-6 kilometerne. Hun løpe veldig fint ved siden av meg. Måtte selvsagt få noen påminnelser innimellom, men det gikk faktisk veldig fint. Akkurat som hun kapitulerte litt og skjønte at det ikke ble noe hopp og sprett i dag.

Så gjorde hun et interessant bekjentskap på slutten av turen, da hun traff en diger hund - en hann St Bernard hund. Vi slapp begge hundene og Carmen tok jo fullstendig innersvingen på den digre, trege hannhunden. Hun bare spant rundt og rundt i en voldsom fart i skogen. Etter hvert kom hun på litt nærmere holdt og lot seg lukte på. La seg til og med på ryggen en liten stund.

Veldig hyggelig at hun ikke viste noe redsel, men bare lekte med den digre hunden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar