tirsdag 15. juni 2010

15.06 Jaktcup post 4 og Kvalifiseringsprøve



Bildene er tatt av Kari.
Siden Tuneflua har inntatt Stikkaåsen hadde vi jaktcup i vakre Spydeberg i dag. Kjempefint treningsjorde, med høyt gress. Blåbærhundene skulle få prøve seg på utsending bakover.

Posten beskrives slik: ”Fører får en dummy av dommer og går fot med hunden til et anvist sted og legger dummyen. Hund og fører fortsetter til et nytt anvist punkt der fører uten selv å stoppe kommanderer hunden til å stoppe. Fører fortsetter alene rett fram til nytt anvist punkt og gjør helt om. Hunden sendes fra der den sitter for å apportere den utlagte dummyen. Hund og fører går sammen til utgangspunktet.”

Carmen stoppa fint på signal, og løp fint ut til dummyen. MEN, hun undersøkte bakken og merkestolpen litt vel nøye før hun kom tilbake med dummyen. Det viste seg at stolpene hadde stått i hagen til Kari og lukta sau! Vel, uansett - Carmen fikk 18 poeng og det må vi jo si oss fornøyd med.

Randi leder fortsatt med 10 poeng på oss, og det skal jo noe til å ta igjen… Nå er det et par måneder til neste jaktcup. Mye som skal skje i løpet av sommeren før vi kommer så langt….


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar