søndag 13. juni 2010

13.06 Lucas

Dagen starta med joggetur. Carmen var litt vel ”på”, så jeg kalte henne inn mange ganger. Det er forskjell på om vi løper i skogen i nærområdet eller løperunden vår langs jernbanen. Den første er mer SKOG, med smale stier og mer vilt. Mens den siste er mer skogsvei, og delvis gjerde på begge sider.

Definitivt lettere å få henne til å løpe ”sivilisert” på skogsveien. Heldigvis løp vi ikke på noen rådyr i dag.

På ettermiddagen gikk turen til Oslo på besøk. Der fikk Carmen hilse på Airdale terrieren Lucas - kastrert hannhund. De herja litt i hagen, og ”fant” hverandre definitivt. Carmen prøvde sågar å jokke på Lucas, men da gav han beskjed om at han ikke likte det.

Hun har innbilt drektighet om dagen; - det er jo drøye 2 måneder siden hun hadde løpetid, og dermed ”etter boka”, sånn sett. Stort jur, men ellers har jeg ikke merka noen forskjell på atferden hennes. Altså inntil i dag og jokkinga hennes.

Inne måtte hun for øvrig fint ligge rolig ved føttene mine mens vi tobente spiste og prata. Det gikk greit siden Lucas var forholdsvis lite kontaktsøkende. Hadde hun fått gjort som hun ville, hadde hun selvsagt rasa rundt…



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar