mandag 28. juni 2010

28.06 Maridalen - igjen

Denne gangen var vi tre ekvipasjer som møttes i Maridalen, blant annet Flaten som Carmen ble litt redd for forrige uke. Og det viste seg å sitte i fortsatt i dag.

Carmen var nok sliten etter gårsdagen. Men, i tillegg var hun ganske lav og oppmerksom på hvor Flaten var til en hver tid. Selv da han var 50-100 meter unna, ville hun helst ikke sette seg med ryggen til, hun måtte nemlig ha oversikten over hvor han var.

Jeg trente dirigering med Carmen i dag. Begynte med å legge ut og ta lenger og lenger avstand. Så bevega jeg meg ned i stikrysset og la ut i flere retninger, og pekte hvor hun skulle. Det var da det begynte å bli litt vanskelig for henne, pga Flaten som trente langt nedi bakken. Hun ville helst ikke nedover i den retningen han var, men med litt ekstra påvirkning fikk vi til det også.

For Carmens del ble økta avslutta med at en av treningskompisene kasta noen markeringer ut i høyt gress. Dette var også litt skummelt siden Flaten satt i nærheten og Goldenen var ved kasteren. Lille, pysefrøkna! Sånt må hun jo bare lære seg å takle!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar