fredag 11. juni 2010

11.06 Siste kurstur til Sverige





For åttende gang gikk turen til Enköping. Noe sånt som 7500 km til sammen siden nyttår…

Denne gangen skulle jeg overnatte hos Anita og Jörgen. Tenk at det allerede har gått et år siden jeg var på besøk første gang!

Spennende å komme med Carmen denne gangen, siden Guinness har valpekull. Valpene er 7 uker og ”bodde” på kjøkkenet (som vanlig). Noe som betydde at Carmen måtte holde seg på andre siden av grinda. Det syntes hun var litt kjipt og klaga litt på det der hun lå på andre siden. Jeg er ganske sikker på at hun kunne ha funnet på å hoppe over grinda, spretten som hun er.

Ellers var det også interessant å se Carmen ute sammen med flokken med voksne hunder. Det gikk kjempefint. Enkelte litt ”bestemte henvendelser” takla Carmen ved å vise underdanighet - hun lagde ikke noe bråk.

Koselig middag og noe godt i glasset, og hyggelig prat som vanlig.

Jeg har funnet de beste oppdretterne, ingen tvil om det! Uansett hvem jeg snakker med om hvordan oppdretteren deres er; - det er INGEN som opplever den oppfølgingen og hjelpen som jeg har gjort. Tusen takk, Anita og Jörgen! Og også instruktørene Kian og Peter som stiller opp helg etter helg. Dette har vært et rikt halvår i mitt liv. Kommer til å savne de jevnlige turene til Enköping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar