lørdag 17. oktober 2009

17.- 18.10 På besøk hos Daisy



Gunnel og Lars hadde invitert meg til å besøke dem - ca 15 mil fra Thorsvi. Dermed kjørte jeg av gårde etter valpetreffet, heldigvis var det fortsatt plussgrader. Jeg var veldig spent på å treffe Bettys søster Daisy, som jeg jo hadde med meg nordover da jeg henta Betty i mai ifjor.

Rart å se igjen Daisy som jo var så lik Betty. Men, samtidig var hun annerledes enn jeg husker Betty - selvsagt fordi 5 måneder har gått, og tispa var større og mer voksen enn Betty rakk å bli. Hm - det er noe eget med de gule, tror jeg er litt ekstra svak for dem (sorry Carmen!). Og veldig koselig å hilse på Nisse også - den svarte “farbror” som hadde stor tålmodighet med de unge damene som herja med hverandre og med de mange tøylekene som fantes i huset.

Også så trivelig å være på besøk hos Lars og Gunnel; - deilig mat og drikke og koselig prat. Og jammen fikk jeg meg egen hundelufter også, siden Lars tok med seg alle tre hundene ut på tur både på kvelden og neste morgen.

Ellers hadde de også en 10 år gamme katt - en hellig Birma, som Carmen fikk hilse på. Den var jo svært så hundevant, så det gikk aldeles strålende. Katten bare satt og så på Carmen, snuste litt på henne. Carmen var verken redd eller ville jakte på den. Suveren katteerfaring!

Da jeg skulle dra av gårde på morgenen var det flere kuldegrader og jeg var litt stressa med mine sommerdekk (jeg hadde jo med meg vinterdekk i tilfelle det skulle bli nødvendig å skifte underveis). Kjørte sakte av gårde tilbake til Thorsvi og alle andre kjørte sakte også. Kom fram uten uhell, heldigvis.

Tusen takk Lars og Gunnel for et kjempetrivelig besøk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar