tirsdag 13. oktober 2009

13.10 Halvtårsdag








Carmen er ikke en liten valp lenger; hun er på vei til å bli unghund. Ingen valpetenner igjen, vekta viser ca 18 kg, og hun får nå bare to måltider om dagen.
Hun klarer seg med 5-6 dopauser i løpet av dagen og om natta sover hun 6-8 timer. Det er veldig sjelden hun lager noe lyd før jeg står opp om morgenen. Hun har stor respekt for meg og gjør nærmest aldri ”noe galt”.

På dagen er hun fortsatt med meg i bil mens jeg er på jobb; og sånn fortsetter vi nok en stund til før hun kan være alene hjemme om dagen. Det er ellers ikke noe problem å gå fra henne løs alene i leiligheten en halv time eller en time; - hun ødelegger aldri noe.
Den største utfordringen med personligheten hennes er at hun har litt lite mot; kan bli veldig forskrekka for noe vi møter ute på tur; som regel gjelder det folk eller dyr. Biler, maskiner osv reagerer hun ufattelig lite på. Og hvis hun blir redd; - ja, da kommer kenguru genene fram og hun hopper opp, for å få støtte.

Jeg synes hun er veldig stødig på innkalling, er aldri bekymra for at hun ikke skal komme når jeg roper på henne. Etter hvert kan jeg sikkert fjerne ”sikkerhetslina” hennes.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar