onsdag 31. august 2016

31.08 Nærjordet er treska!
















Det er like stor høytid hvert år - når nærjordet er treska. Helt fantastisk å bare kunne forflytte seg en knapp km hjemmefra og ha et digert jorde tilgjengelig som treningsplass. Dessverre har erfaringen de siste årene vært at de pløyer det nesten like kjapt som det er treska. Så, det gjelder å gripe dagen.

Jeg tok ut én og én hund i dag. Begynte med Carmen og tok med meg gjerdestolpene og satte ut firkanten. Litt enkel styringstrening med Carmen. Og også nøyaktighet på ikke å være interessert i underlaget.

Så fikk Carmen vente i bilen mens det var Petras tur. Som vanlig stakk hun av gjentatte ganger fra fot, og ved et par anledninger fikk hun også tak i dummy. Men, hun er likevel teknisk sett flinkere enn Carmen var da hun var på tilsvarende alder.

Petra var faktisk veldig flink til å klare å gå rett «bak ut» selv om det var fristelser til høyre og venstre. Og ved de par tilfellene hvor hun starta feil - altså mot siden, så var det lett å stoppe henne med et nei.


Forunderlig - i DEN settingen er hun altså lydhør og lar seg stoppe med et nei. Mens ved fot, uten at det nødvendigvis finnes noe ute, så kan hun finne på å løpe avgårde og ikke være til å stoppe...!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar