mandag 31. august 2015

27.08 Vannkurs dag 2








Ny dag på vannkurs. Ble nok en gang imponert over Petra, som oppførte seg fint. Ser at mange ting er enklere enn da Carmen var på tilsvarende alder, rett og slett fordi Petra har stor vannpasjon.

Vi begynte med å legge ut et område på vei ut til der vi skulle trene. Dette skulle vi altså bruke å sende tilbake til. Dessuten ble det lagt ut et område på odden ute i vannet. Og på den andre siden av den lille åpningen mellom de to delene av vannet.

Det ble kasta en markering, så fikk én hund markeringen, tre ble sendt til hvert sitt område, og én hund var passiv. Sånn kjørte vi altså fem runder, sånn at alle hundene fikk vært alle stedene.

Petra var kjempeflink på markeringen, og også på over til den andre siden av vannet. Hun hadde også ganske så fin retning over mot odden, trengte litt hjelp. Det som er fint er at hun både er motivert for å gå ut i vann og følsom for hjelp fra meg. Såpass følsom og kontaktsøkende at Åse faktisk sa jeg skulle være forsiktig med å stoppe henne for mye på vann, så hun ikke blir sånn at hun spør.

På den lange tilbakesendingen strevde Petra og Åse gikk ut for å påvirke området. Da fant Petra apporten.

På slutten holdt vi på med markeringer og styring på vann. Petra fikk beskjed om å gå ut i vannet, og da hun fortsatte å svømme framover, fikk hun først et stoppsignal. Så et videre ut, og et kast over hodet som belønning. Jøss, hva den lille hunden min kan!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar