lørdag 22. november 2014

20.11 På gamle trakter


 

 
Siden det var heldagsmøte med jobben i Oslo i dag, fikk hundene være med i bilen. Så dro vi rett fra Oslo sentrum og opp i marka. Nærmere bestemt gamle trakter - Lillomarka ovenfor Årvoll.

Dagens bilder er historiske. En helt annen hund, en helt annen årstid, et helt annet liv - for nesten 10 år siden. Men, jeg var i samme turområde i dag som den gang jeg bodde på Tonsenhagen. Du verden så bra Oslo kommune legger til rette for innbyggerne sine.... Km etter km med lysløype på bred og fin sti/skogsvei. Og det helt uten snø og skiføre. Så kan faktisk folk inspireres til å komme seg ut, også utenom skisesongen, - både gå tur, jogge og sykle - med litt mer lys enn bare hodelykta... Tenk hvis Ås kommune hadde hatt lignende service….

Det ble en drøy times tur på oss. Og det var tydelige at begge hundene syntes dette var veldig mye morsommere enn den kjedelige og vanlige turløypa vi bruker på Ås.

Så var det selvsagt diverse møtesituasjoner med folk og hunder. Stort sett gikk det greit. Hvis noen setter i gang noe bråk er det alltid Carmen. Petra er superenkel sånn, - bare å rope på henne og få henne til å sitte og vente til de andre har passert. Carmen, derimot kan finne på å utagere. Og hvis Carmen løper fram, følger jo gjerne Petra med, - vanskelig å unngå.

Ferden gikk videre til innetrening i parkeringshus, Veldig godt med et varmt og tørt sted å trene på denne tiden av året. Carmen fikk vente i bilen og jeg tok bare ut Petra, Petra hadde lugn sinnsstemning og var kjempeflink til bare å følge meg, og til å sitte rolig ved fot mens jeg prata med folk. Noen fremmadsendinger ble det også på henne.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar