tirsdag 18. november 2014

11.11 Opplyst omåde



Det er helt topp når treningskompiser kan bidra med nye og ukjente treningsområder. Og det viser seg at området ikke er så langt fra meg, og det er kjempefint!

Vi var rett og slett på en skistadion i dag. Og det som var så flott var at det var masse lyskastere. Kombinert med varmegrader betyr dette et fantastisk treningsområde.

Flere snøkanoner stod oppstilt, - og påminnet om at treningsområdet forsvinner så fort det blir nok kuldegrader til å lage det ekle hvite stoffet og dekke det store gressområdet med skiløyper.

Men, enn så lenge var det ypperlig å trene. Parkeringsplassen var riktignok full av biler og det var flere titalls skientusiaster uten ski på bena, men med staver, hodelykter og kondomdress. Men, folka forsvant jo ut i løypenettet ganske kjapt, så da hadde vi det store opplyste området nærmest for oss selv. Ypperlig!

Jeg kom tidlig nok til å ta en liten runde med Petra før det var tid for elitetrening med Carmen.

Vi veksla på markeringer og dirigeringer i dag, og erfarte at lys til tross, det var vanskelig å se kastene. Men, det var lett å se hunden og det var lett for hundene å se oss.

Til dette stedet skal jeg tilbake, det er helt klart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar