fredag 14. november 2014

05.11 Glattcelle







I dag ble det “glattcelle” på Petra. Vekk med stresslessen, alt gjerda inn og bare hardplastsenga og buret å velge mellom. Og hun fikk jo da ikke funnet på noe galt. Dvs hun HAR jo tidligere gått til angrep på kompostgrinder. Men, jeg har en formening om at det har skyldtes et forsøk på å bryte seg ut. Og så lenge de bare står langs alle vegger og hyller er de forhåpentligvis ikke så interessante.

Fellestrening med elitegjengen i kveld. Jeg var tidlig på plass og rakk litt trening med Petra. Fikk smøget ut en dummy i gresset uten at hun så det, og sendte så skjult på veldig kort avstand. Hun løp forbi. Jeg stoppa henne, kalte hjem, stopp og søk.

Du verden! Lille hunden adlød alt som var og fant dummyen. Og faktisk hadde vi tilskuere. Så ut som det var noe slags pensjonisttreff for det var en del pensjonister som tusla forbi, på vei inn i bygget. Et par av dem stoppa opp og hadde regelrett hakeslipp, så flinke synes de at Petra var. Morsomt!

Petra i bilen og Carmen på fellestrening. Vi begynte med en liten walk up med markeringer innimellom lekestativene. Så hadde vi feltsøk - det var lagt ut tre forskjellige felt.

Carmen var flink på de to små feltene, som var mer som retningsanviste søk. På det store feltet mista hun litt fokus og holdt på med andre ting. Så, da hun til slutt fant en apport avslutta jeg da, med noe vellykka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar