søndag 15. januar 2012

14.01 Trening og Chilli










Det ble jorde-trening med gjengen i dag. Vi begynte med å legge ut et område vi skulle bruke senere. Etter litt markering, med stopp underveis for nærsøk, tok vi en runde med markeringer i vanskelig terreng. Det var ikke alltid lett for hundene å se markeringen. Jeg tror faktisk ikke Carmen kunne se de fleste av de hun henta. Men, hun hørte dem jo. Og du verden som hun løp og så bra hun lokaliserte dem!

Så delte vi oss i to grupper. Den ene gruppa jobba med feltsøk, mens den andre jobba med markeringer/dirigeringer. På feltsøket la vi ut 20 stk, og med fargekoder, så vi kunne se hvor hundene hadde henta hen. Carmen jobba fint i begynnelsen, men så mista hun litt fokus. Mistenker at hun spiste rådyrmøkk. Typisk ”før-løpetid” fenomen.

På slutten fikk Carmen prøvd seg på noen lange fremmadsendinger.

Jammen holdt vi på helt til solnedgang før vi gikk over i ”fase 2” av dagen. Gjengen var nemlig invitert hjem til meg på Chilli-middag. Hundene ble også invitert med inn, og 5 av dem ble med. 6 retrievere på plass i heimen, altså, det er ny rekord i antall hunder inne hos meg.

Det gikk utrolig bra, med 3 tisper og 3 hannhunder i samme rom. Og de tobente koste seg med chili, og etter hvert deilig kake. Praten gikk - om hund, selvsagt. Jeg er privilegert som har gode treningskompiser med samme hundegalskap som meg selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar