tirsdag 3. januar 2012

02.01 Trening med gjengen


Dagens bilde er tatt av Kari i januar i fjor.

Heldig er jeg, som har DEN flotte gjengen jeg trener med! I dag var forholdene helt perfekt der vi var. Litt snø, og opplyst plass, slik at det var lyst og fint å holde på, og rundt 0 grader.

Vi starta med fot-trening opp og ned en trapp. Fot med løs hund. Dette viste seg å bli suveren trening, siden det var masse folk som gikk opp og ned den samme trappa. Og disse passerte altså tett på. Carmen brydde seg fint lite om folka vi møtte!

Så var vi framme på selve treningsplassen og starta med å befeste noen områder, som vi altså brukte videre i treningen. Områdene brukte vi senere til sidedirigeringer.

Carmen var tyst og litt lav. Litt rart, kanskje, siden hun kjente alle hundene som var der. MEN, det var lenge siden hun hadde sett den ene, og kanskje skulle det ikke mer til.

På slutten var det interessant å se hvor prega hun var av de andre hundene. Da sendte vi til ett av de kjente områdene, og det gjorde vi gjennom linja. Altså at hun måtte starte bak rekken av de andre og løpe ut. Tydelig at hun mista fokus av å måtte passere de andre.

Etter en og en halv times trening, så vi oss fornøyd og kunne reise hjem med fornøyde hunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar