søndag 1. januar 2012

01.01 Nytt År



Det var totalt væromslag i dag, og hadde snødd i løpet av natta. Det er da det er flott å ha en treningsavtale, så kommer en seg ut uansett.

Tre svarte labradoren på et snødekt jorde, og overskua/regn; - dermed ble det ingen bilder fra dagens treningsøkt.

Vi begynte med å legge ut tre områder for å sende tilbake til. Så kasta vi markeringer for hverandre, over et terrengskifte. Det var litt vrient for hundene, siden de ikke så det nøyaktige nedslaget.

På slutten fikk Carmen prøvd seg på lange fremmadsendinger, også med forstyrrende kast. Vi måtte ha en liten diskusjon, men så løste hun oppgaven.

----

Hva vil så 2012 bringe på hundefronten? Carmen og jeg skal fortsette i Åpen klasse, og forhåpentligvis komme gjennom klassen i løpet av året. I tillegg til den rene jakttreningen skal vi jobbe med relasjonen mellom henne og meg. Utfordringen er at hun kan være ganske selvstendig selv om hun er myk, og det krever mye av meg som fører å veksle mellom å stille krav og gi masse ros.

Ellers har vi allerede noen kursplaner for året. Og ikke minst skal vi fortsette å trene sammen med den fine gjengen vi fikk satt sammen i fjor.

Så blir det videre jobbing med jaktkomiteen i år. Siden tre stykker gikk ut av komiteen ved nyttår, har vi dermed ”ny” komité. Og denne komiteen tror jeg kan bli fantastisk bra, siden det er folk med mye kompetanse som skal dra lasset videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar