søndag 15. januar 2012

12.01 Tre måneder siden





3 måneder etter skade

2 måneder etter skade

1 måned etter skade
I går var det tre måneder siden Carmen kutta seg i poten. Og først nå kan jeg si at hun er helt friskmeldt. Jammen har dette tatt tid. SÅ mye elende bare fordi noen duster kaster glass i veikanten!

MEN, jeg har i alle fall funnet en ny vidunderkrem som følge av dette, nemlig Aloe Propolis; - den skal helt klart finnes i ”sortimentet” i heimen heretter. Dessuten ble jeg ekspert på å bandasjere pote. Jeg fant ut en måte å bære Carmen på som faktisk fungerte. OG, jeg erfarte at prinsessen takla veldig bra å være sykemeldt (verre med meg).

Hun fikk helt uplanlagt uker og måneder med mye passivitetstrening. Og det er mulig det har ”gjort noe” med henne; - hun er i hvert fall veldig kul nå for tiden. Selv om hun ikke nødvendigvis er så lydig som jeg skulle ønske; - føler nok at vi har mistet litt tid på den sykemeldingen.

Nå leker jeg litt med tanken om å ta fram sykkelen, få skifta til piggdekk og begynne å sykle med henne. Men, jeg får ta en liten rekognosering og se på den veien vi har pleid å sykle på. Det er helt uaktuelt med den ”lettvinte” løsningen - å bruke gang/sykkelstiene i nærheten. Det var jo nettopp der hun skar seg! Nei, sykling heretter skal være på ordentlig grusvei, hvor vi kan holde oss langt fra veikanten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar