søndag 8. januar 2012

08.01 Trening i nærområdet
















Noen ganger må en bare velge blant mange muligheter. Østfold-gjengen hadde en fristende trening i dag, men siden jeg venta besøk på tidlig ettermiddag, passa det best med en økt med treningskompisene i nærheten. Luksus å ha flere treningsmiljøer å velge mellom!

Riktignok har det kommet et par cm med snø, men det går jo helt fint å trene jakt på jordene likevel.

Vi var altså tre ekvipasjer som møttes i dag. Begynte med litt markerings/fremmadsendingstrening. Jeg kasta og la ut for de andre to i skogkanten. Så kasta de for Carmen ut på jordet, både enkle og doble makeringer. Med unntak av ett veldig lavt kast, var Carmen suveren til å markere på alle sammen.

Men, hun slet litt med roen i dag, det var fristende å forlate Jervehiet når jeg kasta for de andre, så jeg tok henne i bånd deler av tida.

På slutten trente to av oss feltsøk. La ut et ganske lite felt, og de nærmeste var VELDIG nærme. Vi kunne observere at begge hundene er av typen ”liker å løpe langt, langt ut”. Så, det var helt greit at halvparten av dummyene lå så nærme.

For Carmens makker-hund var det første gang den fikk trene feltsøk.

Så var det hjem og klargjøre til besøk. Carmen oppførte seg som vanlig helt eksemplarisk, med en kombinasjon av stor glede over å få hilse på gjesten og ro og avslapping i biabedden sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar