onsdag 30. november 2011

30.11 Friskmeldt!



Etter et par dager i Bergen henta jeg Carmen hos hundevakten i går kveld. Som vanlig så hun ut til å ha hatt det helt suverent hos Kari og flokken. Var deilig sliten og fornøyd, selv om hun ikke hadde fått så mye fysisk aktivisering som hun pleier hos Kari. Jeg turte ikke ta sjansen på at hun skulle bli med på sykkeltur med poten sin.

MEN, i kveld tok vi altså nok en tur til Follo Dyreklinikk. Og nå er Carmen friskmeldt. Ikke mer laserbehandling. Veterinæren var fornøyd med tredeputehuden, og mente at det skulle gå fint at Carmen gikk uten sokk.

Kjenner nok at jeg er litt skeptisk til å la henne gå helt uten sokk, og skal også vente med sykkeltur foreløpig. Men, vi kan jo starte med lange gåturer uten sokk, sånn til å begynne med.

Hun mangler altså fortsatt pigment. Dessuten er det en bitteliten rest av såret midt i, som har noen skorperester. Og det KAN jo hende at pigmentet aldri kommer tilbake helt, det gjenstår å se.

For øvrig fikk Carmen Rabies-vaksine i kveld etter å ha fått en generell undersøkelse. Kan ikke påstå at hun akkurat liker å stå på undersøkelsesbordet, hun var ganske lav og litt forskrekka. Men, likevel takler hun dette enormt mye bedre enn hun gjorde tidligere, så hun har unektelig fått mye positiv tilvenning til å være på et veterinærkontor i denne sykemeldte perioden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar