fredag 25. november 2011

24.11 Drøye 6 uker siden



Det er 5 dager mellom de to bildene.


Etter en gå-fot tur på ettermiddagen tok jeg Carmen av gårde på ny laserbehandling. Etter laserbehandlingen så veterinæren litt nærmere på dette området med skorpe midt i den nye huden. Han syntes ikke den skorpa så helt frisk ut, og valgte å fjerne den. Carmen fikk litt lokalbedøvende salve på poten, og lå så stille og pent på bordet mens han pirka i skorpa hennes.

Han mente det kunne nesten se ut som litt grus hadde ”kapslet” seg inn. Eller det kan jo ha vært død hud også, tenker jeg. For så nøye som jeg var med bandasjeringen og undersøkelser, tror jeg ikke det burde ha kunnet komme noe grus inn i det såret.

Uansett - det ble fjernet, det blødde litt og Carmen fikk en liten bandasje. Moro var det også at veterinæren skrøt av hvor flink hun var til å ligge rolig på bordet. Du verden, det hadde jeg vel aldri trodd at jeg skulle få høre om den veterinær-redde lille hunden min. Aldri så galt at det ikke er godt for noe, da, - disse jevnlige turene til klinikken. Hun har jo blitt veldig vant til det undersøkelsesbordet etter hvert.

Så var det hjem til grønnsåpebad av poten før smøring med Aloe Propolis.

Nå er det altså 6 uker og et par dager siden hun skar seg. Jammen drar dette ut i tid. Vi har det altfor travelt framover til å ha tid til dette! Håper hun er vesentlig bedre til den viktige helgen om 2 uker…..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar