lørdag 5. november 2011

05.11 Vanntrening









Etter et par dager på hotell (kurs med jobben), var det i dag tid for fellestrening igjen. Og jammen tok vi en tur til et fantastisk vann i Østmarka, for årets siste vanntrening.

Et stykke å gå i litt utfordrende terreng før vi var framme.

Carmen skulle bare ligge i Jerven-hiet sitt i dag. Hun hadde nok litt mer problemer med å slappe av, selv om det stort sett gikk fint. Tross alt ble det skutt og de andre hundene hoppa i vannet og svømte. Tøft for henne ikke å få være med på det.

Hun tok en liten avstikker i begynnelsen av treningen og henta vantene til en av treningskompisene. Stakkars liten, hun vil jo så gjerne få apportere.

Ellers var det tydelig at vannet var kaldt. Flere av hundene var noe motvillige til å legge på svøm etter hvert. Oppgavene var for øvrig å gå på skjulte på andre siden av vannet, delvis med forstyrrelser i form av kast til siden for den retningen de skulle i.

Dagens siste bilde viser sårstatus. Veldig mye som har skjedd på siste uka, altså. Såret blir stadig mindre. Samtidig har mer av tredeputehuden løsnet (og jeg har klippet av det løse), så det er et stort område med veldig fersk hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar