søndag 21. februar 2010

21.02 Sol, sol og mer sol



Været slo altså helt om i dag. Siden ”doktors orders” var flere korte turer pga ryggen, ble det flere skogturer med Carmen i dag. På den første turen hadde ikke skiløperne våkna enda, så da hadde vi skogen mye for oss selv. Carmen var kjempefornøyd med å bykse rundt i løssnøen og leke ”snøplog”.

Senere på dagen var det mer trangt om saligheten, og skogen hadde den vanlige ”forurensingen ” av en hærskare små og store skiløpere.

Ellers måtte jeg bruke deler av dagen på å måke fram hagen, og gjenopprette høydeforskjellen mellom hagegjerdet og bakkenivået. Skjønte på FaceBook at mange lar hagen snø ned og håper det beste hva gjelder hundens mulighet til å hoppe over gjerdet. Vel, den sjansen tar ikke jeg. Investerer gjerne litt tid for å kunne føle meg trygg på at Carmen holder seg på tomta.

Må innrømme at sommer fortoner seg langt unna akkurat nå. Men, snøen kommer faktisk til å smelte, det kommer til å bli både vår og sommer. Bare å glede seg til å slappe av i hagemøblene i skyggen, grille god mat sammen med gode venner og nyte lyse kvelder. Glede seg….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar