søndag 7. februar 2010

07.02 Tur og treningskompiser

Tessa, Ida, Mio og Carmen

Ida

Randi og Tessa


Mette og Mio


Carmen

Hyggelig med hundekompiser. På formiddagen fikk Carmen være med og gå tur sammen med kollegaen min og hennes labradortispe. Siden Carmen skal være på SFO der i morgen ettermiddag, tenkte vi det var greit at hundene fikk oppfrisket bekjentskapet (Carmen har jo vært hos dem før) litt dagen i forveien.

De to hundene oppførte seg så fint som helst sammen. Ikke noe problem. Som sist så det ut som Carmen sjarmerte den eldre tispa, faktisk. Hyggelig!

Vi rakk bare hjem og snu i døra, så bar det av gårde til jakttrening på klubbhuset. Været var jo bare helt fantastisk i dag. Endelig SOL!

Vi var fire ekvipasjer som hadde n finfin trening sammen.

Med Carmen trente jeg stadga når andre hunder for av gårde på oppdrag. Ellers trente jeg ”klokka” uten apportering. Altså satt Carmen i midten mens jeg gikk rundt i fire himmelretninger og la ut dummes. Så måtte hun altså sitte mens jeg pekte ut én og én dummy. Dessuten fikk en av de andre ”leke” dommer og jeg gikk fot fram med Carmen. Så skulle hun altså ikke hoppe opp på dommeren. Det gikk ganske så greit.

Godt å komme hjem og fyre opp i ovnen etter en aktiv dag ute. Carmen sover nå tungt i biabedden sin. Livet er så fullkomment som det kan bli i februar!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar