onsdag 3. februar 2010

03.02 Eget rom

Det er noe spesielt med å ha eget rom. Eller å få eget rom etter å ha måttet dele med en som en er lei av..

Carmen er privilegert og har for det meste hatt eget rom. Og da jeg kom inn på rommet hennes i dag tidlig var det tydelig at hun hadde bestemt selv på rommet sitt. Neida, hun hadde ikke gjort noe galt; - det har hun aldri gjort på rommet sitt. Verken om natta eller når hun er alene hjemme om dagen.

Men, hun hadde ommøblert. Flytta dyna si ut av buret, til den andre enden av rommet og dandert den i plastsenga si. Utrolig komisk! Jeg tok det som et hint, så heretter skal hun få ha den største dyna si i plastsenga og ikke i buret.

På kvelden tok vi en tur på senteret. Og jeg satte treningen med ”dommere” i system. Fikk forskjellige av hundekompisene til å holde på dummier og håndhilse på meg, mens Carmen måtte sitte pent ved siden av meg. Det ble litt hopp og sprett i begynnelsen (altså repetisjon av jaktcupen..), men ganske fort ble hun betraktelig roligere.

For øvrig, var hun utrolig flink inne i hallen i dag også. Ikke noe problem å gå fra henne og hun ble liggende (nesten uten å måtte korrigeres), mens de andre hundene var bundet rundt omkring, og til dels lagde mye lyd. Flinke lille hunden min!

Innimellom trente vi kontakt og avleveringer, og litt fot.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar