mandag 8. februar 2010

08.02 SFO

Siden jeg skulle på et møte i Oslo i dag som varte til sene ettermiddagen, fikk Carmen lov til å være hos en kollega av meg. Det betydde at Carmen var i bur og alene hjemme på dagtid (med husets labrador i etasjen over). Og så kom folket hjem, inkludert 2 barn i småskolealder. Og jeg hentet Carmen klokka 19.

Det var utrolig godt å se den lille hunden min, som egentlig er redd for barn; - hvordan hun storkoste seg sammen med de to barna. Mens vi voksne tok en kopp kaffe, lå/satt etter hvert begge barna og Carmen i en ”haug” på gulvet. Og Carmen utnytta anledningen til en grundig ansiktsvask av begge barna, inkludert innsiden av ører, munn og nese. Dette til høylydt latter fra barna, - noe som inspirerte Carmen til enda grundigere ansiktsvask.

Ellers var det også veldig koselig å se Carmen sammen med 10 år gamle ”tante” Silba - en svart labrador, som visstnok ikke er så begeistra for ”ville” hunder. Hun satte jo Carmen på plass, selvfølgelig; - det skulle bare mangle. MEN, hovedsakelig virka det som de trivdes veldig godt sammen. Silba tolererte utrolig mye hopp og sprett fra ungdommen. Og selv om Carmen underkasta seg, var det tydelig at hun ikke var redd for Silbas småknurring.

En kjempefin ettermiddag/kveld for Carmen med masse flott miljøtrening. I tillegg til god hjelp med hundepass, siden jeg kom så sent hjem. Tusen takk til Eva og familien! Carmen hadde det helt topp!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar