fredag 19. februar 2010

19.02 Kiropraktor


Neida, Carmen er helt frisk. Det er den tobente som trenger behandling. Etter å ha tenkt hver dag siden søndag, da det starta, at det sikkert kom til å gå over. Ja, så måtte jeg bare innse at ryggsmertene gikk ikke over.

Takket være at jeg har vært hos kiropraktor med tidligere hunder, hadde jeg en positiv forventning til at jeg skulle få hjelp. Og det fikk jeg.

Kiropraktoren anbefalte for øvrig flere korte turer per dag heller enn én lang tur. Så får vi se om jeg kan få til det i helgen da. Det kjedelige med å gå ut så mange ganger er jo at det tar en ”evighet” å få kledd seg og hunden og kle av seg og hunden i fm turen. Sukk. Vinter er noe dritt, det er helt sikkert!

Carmen har forresten fått nytt trekk på dynene sine. Én av dem har hun på kjøkkenet innunder benken. Og dette er hennes faste holdested når jeg lager mat. Ikke fordi hun tigger, det gjør hun faktisk aldri - kan ha sammenheng med at jeg ALDRI gir henne noe ifm at jeg lager mat. Nei hun trives med å være sosial og holde seg i nærheten. Også er hun glad i å re opp - ender gjerne opp under dyna si…






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar