mandag 14. juni 2021

14.06 Carmen til utredning og Peder på dirigeringstrening

 





Carmen har helt siden i fjor sommer hatt et lipom (fettsvulst) på høyre bakben. Denne har vokst såpass at det har begynt å uroe meg litt. I dag var hun til utredning på det nye dyresykehuset på Ås. De tok en klinisk undersøkelse av henne og kunne konstatere at blodverdier var normale, lymfeknuten var normal og ultralyd viste en lett avgrensbar svulst. Og anbefalte altså operasjon. Dermed blir det operasjon neste uke.

 

Siden Carmen var litt trøtt etter bedøvelsen fikk hun slappe av hjemme mens Peder og jeg tok en skogtur med trening. I dag testa vi ut sidedirigering med forstyrrelsen foran og til siden. En videreføring av treningen på gressplen med stolper, altså. Begynte på skogsstien med trær i passende avstand som “markører”. Så prøvde vi oss i et hogstfelt med litt større avstander. Synes det gikk ganske bra, selv om han gjorde feil noen ganger.

 

På kvelden hadde vi en økt med dekk-trening på kjøkkenet. Og ro-trening på terrasse, at han bare skulle sitte eller ligge rolig ved siden av meg mens jeg hørte på lydbok.

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar