mandag 7. juni 2021

05.06 Peder trener på skudd, vann og rally

 







I dag fikk Peder bli med på tur og trening alene, mens Carmen fikk slippe varmen og slappe av hjemme.

Det viste seg at skytebanen vi av og til trener i nærheten av akkurat i dag hadde skytestevne, med både rifleskudd og hagleskudd. Skal hilse og si at det smalt noe veldig. Kanskje en av forklaringene på at vi traff på ganske få mennesker på turen, og kun en eneste hund....

Både Peder og jeg skvatt første gangen det smalt til, men så sørga jeg for at han fikk godbiter eller bære på en tennisball mens han gikk fot. Og det så ut til at det gikk fint. Det eneste vi gjorde mens det smalt var altså å trene fot på vei opp til og ned fra vannet.

Vel oppe ved tjernet hørte vi ikke skuddene lenger og kunne konsentrere oss om dagens vanntrening. Jeg la ut dummyer på den ene siden av tjernet, gikk rundt sammen med Peder og sendte ham over. Han er enkel sånn, - ingen tanker om å stikke i vei før meg for å legge på svøm. Ingen tanker om å finne en annen utgang ut i vannet eller løpe rundt tjernet med dummyen på vei tilbake. Bare svømme rett over og rett tilbake. Flinke Peder! Flink var han også til å gå de lange strekningene fot.

Ellers trener vi faktisk litt rally-lydighet også om dagen. Gå sikk-sakk mellom bena og klare å ta noen skritt på høyre side - “høyreføring”. Rygge og bakpartskontroll på IKEA-krakken. Vanskelig å befinne seg “fot” på høyre side, synes Peder.

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar