tirsdag 21. februar 2017

14.02 Tanker om Petra




Responsen på blogginnlegget ifm Petras bursdag har vært helt overveldende. Og jeg har lyst til å ta med tilbakemeldingene her.

Flere hadde kommentarer om hva som er viktig.
De tingene eieren verdsetter. Du peker på det som er det viktigste i livet mellom menneske og hund. Det å gjøre noe samfunnsnyttig er viktigere enn all verdens premier. Gode grunner til å beholde Petra. Premiehundene er de som skaper trivelige hverdager. Hverdagsgledene er de aller beste, og vi trenger ikke tørke støv av de. Dont give up on the hard dogs. They will give you something you never knew you needed. Gratulerer med seieren – det er en seier i seg selv ikke å gi opp når man møter motbør. Det er hundene som ikke passer helt inn i "boksen" og utfordrer våre små grå som vi virkelig lærer noe av! Det er disse "problem barna" som lærer oss aller mest om hundetrening og gjør deg til en bedre hundefører. Så de er en gave, selv om de stadig vekk er en litt frustrerende gave:-) Tenk så lett alt kommer til å bli når du får en " plug an play" hund som de andre har:-) Vi har denne hunden og elsker den for det den er uavhengig av hvilke premieringer vi får.
            
Flere hadde fine beskrivelser av Petra:
     En hund med mye personlighet. Fine, herlige, morsomme og absolutt ikke-kjedelige Petra! Petra er en aldeles bedårende, nydelig hund. Full av kjærlighet og lykke. Hunden som ikke ble som man trodde. En høyt elsket hund.Det er alltid de litt annerledes som setter dypest spor. Og de fleste er jo faktisk litt annerledes. Noen setter ekstra dype spor i hjertene våre. Hunden kan skinne med omskolering og annen trening. Du er heldig som har en i livet som gir så mye perspektiv, innsikt og kjærlighet.

Flere hadde beskrivelser av meg også:
Kloke ord fra en klok eier. Du skal ha for at du ikke gir opp. Petra er veldig heldig som har en eier som er så engasjert i hunden sin som deg. Heldig som bor hos meg. Du og Petra er heldig som har hverandre. Du har oppnådd mye med Petra.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar