onsdag 8. februar 2017

05.02 Forsøk på fellestrening med Petra





Etter at jeg begynte med privattimene med Petra har jeg unngått fellestreninger med henne, men i dag skulle vi altså prøve oss.

Og, det gikk ikke så veldig bra. Hun falt tilbake til «gamle synder» med å stikke av, forsøke å «raide» ryggsekkene på standplass osv.

Forskjellen fra tidligere var at jeg ikke ble helt fortvila av det. Jeg måtte jo innse at det var ganske mange vanskeligheter med dagens trening. For det første har nå omsider vinteren kommet til Ås. Og det ER annerledes å trene med dummyer med snø på for en liten gul hund som fra før av sliter litt med spontanitet på opptaket.

Dessuten hadde vi jo valgt å bruke pelsdummyer nettopp for å unngå at snøen skulle sette seg sånn fast og gjøre de isete. Men, sånne pelsdummyer, altså – DE er interessante. Og gjorde det vanskelig for Petra å beherske seg.

Selve det tekniske vi trente på fiksa for øvrig alle tre utmerket. Vi kasta markeringer til noen nedfallstrær. Etterpå bytte vi på å legge ut på samme stedet uten at de andre to hundene fikk se det. Så sendte vi fra forskjellige steder, i en slags «vifteformasjon» rundt området.

Etterpå fikk Petra vente i bilen, mens Carmen og jeg tok en liten treningsøkt på jordet.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar