onsdag 8. februar 2017

07.02 Privattime nummer 4, - litt mer problematisk









Det ble tid til en liten skogtur i dag i dagslyset, - og Petra gjentok «suksessen» fra i går med å spise noe ekkelt i skogen. Tror det var slakteriavfall. I går spiste hun noe dritt. Etterpå kom hun først med DEN rapen – som bare lukta død og fordervelse. Så kasta hun opp da vi kom hjem fra tur. Og i dag, mens jeg var på jobb, kunne jeg observere en meget fortvila og pipende Petra via webkamera. Jeg tippa hun var i ferd med å få diaré og raste hjem.

Ganske riktig – ikke før hadde hun kommet seg ut døra før spruten stod. Men, hun var raskt normal igjen i magen. Må bare håpe at hun ikke blir dårlig av slakteavfallet nå, da….


Vel, etter skogturen var det tid for privattime nummer 4. De forrige tre har gitt stor mestringsfølelse for meg og det har bare gått bedre og bedre. I dag var det et lite tilbakefall. Vet ikke helt hvorfor, - om kanskje søndagens fellstrening ikke var noe gunstig minnebilde å ha med seg for Petra? Eller om det litt tilfeldig ble sånn i dag at jeg gikk inn i en slags negativ spiral. Det er jo noe med at når Petra først gjør feil, så kan jeg dras litt med i dragsuget om at nå går det galt.

Så, i dag knalla hun en del ganger. Men, nok en gang var instruktørene flinke til å lese både Petras og mitt kroppsspråk og kunne bekrefte at når jeg liksom mister ledelsen og den selvsikre kroppsholdningen, så tar Petra seg til rette.

For all del – det var masse fristelser hun klarte fint, altså. Jeg tror helt klart at det er bra for min «trygghetsfølelse» med disse privattimene. Jeg føler meg trygg på at uansett hva som skjer, så kan instruktørene hjelpe og veilede meg videre.


Neste gang skal vi holde på med en søksoppgave, og det blir jo spennende!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar