mandag 13. desember 2010

13.12 På besøk hos Bettys søster




I går kveld, etter Mock Trial, reiste jeg videre til Smedjebacken, på besøk til de som har Bettys søster Daisy. Etter at jeg tok med meg en ”ekstra” valp den gangen jeg henta Betty (så de skulle slippe å kjøre hele veien til Kristianstad), så har jeg holdt kontakten med dem.

Som sist gang jeg var der, var det veldig merkelig å hilse på Daisy. De var veldig like hun og Betty - både i utseende og atferd, da de var yngre. Og jeg innbiller meg at Betty ville ha vært omtrent sånn som Daisy er, om Betty hadde fått leve og vært frisk.

Carmen stortrivdes. Spesielt gøy var det å se når far i huset, Lars, tok med seg hele flokken - med deres egne to hunder (Daisy og Nisse) og Carmen ut på tur. Hun fulgte ham jo uten problemer, siden hun straks forstod at han var sjefen. Og han fortalte at hun gikk fot med ham sammen med de andre to, og at hun straks kom når han ropte på henne når de var løs.

Ellers var nok Carmens favoritt Daisy, og de to fikk liksom aldri nok av å nusse og småbite på hverandre. Ville gjerne fortsette leken når de kom inn, selv om de jo ikke kunne få lov til det.

Ja, jeg VET det Carmen - du ønsker deg en hund til. Det gjør jeg også, - du må bare bli litt mer voksen først!!

Kjempetrivelig å besøke Gunnell og Lars - tusen takk for gjestfriheten! Både praktiske og veldig hyggelig med bredt og godt nettverk i Sverige!!

Etter en lang og god frokost gikk ferden vestover igjen. På vinterføret tok turen ca 7 timer, og som vanlig misunte jeg Carmen som lå og sov i buret sitt. Godt å komme hjem etter en veldig vellykket helg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar