søndag 5. desember 2010

05.12 Andre søndag i advent




Den planlagte treninga ble det ikke noe av i dag. Flere enn meg som syntes det ble litt VEL mye snø for jakttrening…

Dermed hadde jeg god tid til å pynte heimen til jul. Noen som synes det er for tidlig, kanskje? Det som er så deilig er at jeg gjør akkurat som jeg vil med når jeg pynter til jul (og for øvrig med alt annet!). Fant ut at jeg hadde litt lyst til å pynte i forkant av de forskjellige planlagte besøkene de kommende helgene. MEN, juletreet er ikke satt opp enda, altså. Det får vente til litt nærmere julaften.

Godt å være ferdig med julegavene også. De var jo ferdig innkjøpt for mange uker siden, men i dag ble de også pakket inn og merket. Så nå er det snart bare juleposten igjen, før det meste er i boks til jul!

Carmen bare elsker vedvarme. Hun legger seg på gulvet rett foran ovnen. Den svarte pelsen blir helt glovarm. Og hun sover og snorker og skikkelig koser seg. Men, ber jeg henne med ut på tur, så er hun selvsagt superklar for det umiddelbart. Tror den hunden har det skikkelig godt!

Det ble en treningsøkt på jordet i dag også, men vi begynner vel å nærme oss smertegrensa for bruk av dummies. Det ble veldig mye snø på dem…

Vel, det vi gjorde i dag var å trene fremmasending mot den tidligere omtalte øya. Carmen ble plassert i sitt og bli mens jeg gikk og la ut. Så gikk vi en stor runde og sikta oss inn mot øya fra andre siden ift. der hun venta da jeg la ut.

Det gikk helt strålende.

Hjemme igjen var det snømåking på agendaen. Hagen til Carmen må jo holdes såpass åpen at gjerdet ikke forsvinner. Og da er det lettest å ta det fortløpende.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar