tirsdag 13. oktober 2015

10.10 Carmen testhund






Vi var blitt spurt om å være med som testhund på innkjøring av oppgavene før Flat-mesterskapet. Dermed gikk turen til Vallset i dag. Petra fikk altså ligge i bilen mens Carmen og jeg var i sving på jordet.

Vi fikk jobba litt med stress-mestring, siden det jo ble litt stemning med skudd og andre hunder. Men. det var likevel knapt så hun var interessert i å spise noe gress, med unntak av i starten av en av transportetappene, hvor jeg ikke fulgte helt med på henne.

For øvrig frista vi henne med at “prøvelederen” stilte seg helt inntil oss og gjorde seg interessant. Da kunne jeg se hvordan Carmen kasta et blikk på meg og skjønte at dette var en test. Dermed stirra hun demonstrativt vekk fra fristelsen. Hm. Ikke helt lett å lure den svarte frøkna, nei....

Ellers var manglene i dag at hun var vanskelig å styre, og dette var kombinert med en viss nøling før hun gikk ut på fremmadsendingene.

Etter en matpause med pølser inne, fikk Carmen være i bilen og jeg tok med Petra ut på en tur/treningsøket sammen med en unghund. Petra overaska meg med å takle å gå fri ved fot kjempelenge. Kanskje en halvtimes tur hver vei, hvor Petra for det aller meste gikk fot, og bare fikk noen få løsslipp underveis. Dette selv om at det altså gikk en hund foran oss.

Dessuten la jeg inn noen apporteringsoppgaver. Lille Gul var så flink, atte!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar