mandag 13. april 2015

09.04 Leke med Petra



Det har liksom ikke svingt helt med Petra og meg i det siste. Hun har vært full av egne ideer om å beholde dummyen og sett ut som hun har venta på reaksjoner fra meg.

Når avlevering ikke funker, mener jeg det alltid har noe med relasjonen fører-hund å gjøre. Så, jeg har vært sikker på at jeg måtte gjøre noe med relasjonen med Petra. Dermed har vi igangsatt prosjekt ”lek med Petra”.

I begynnelsen prøvde jeg ball. Det funka suverent sånn sett at hun ble veldig fokusert på meg og dessuten syntes det var fantastisk å springe etter en tennisball. Men, hun blir jo høy som et hus og den berømte roen er helt fraværende. Dessuten blir det mye artig lek for henne på avstand fra meg.

Dermed gikk jeg til innkjøp av et par draleker isteden. Dette synes hun i hvert fall til en viss grad er artig. Så kan det se ut som hun kjapt foretrekker å bytte med godbit. Men, uansett, det viktigste er å få opp samarbeidsfølelsen, og at hun synes det er kult å være sammen med meg.


 


Ellers fikk Petra tilbringe tiden hos hundevakt i dag, siden jeg skulle av gårde på et møte som varte litt utover ettermiddagen. Da jeg fikk henne tilbake kan en trygt si at hun var ferdig aktivisert - kjempetrøtt og bare snorksov hele kvelden. Det passa jo bra siden det var dugnad på tunet her, og derfor ikke var tid til å gjøre noe med hundene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar